Sukkermasse:
330 g sukker
330 ml vand
4 g Citronsyre
4 ml Jordbæraroma
1 ml Rød slikfarve
Æggehvideblanding:
5 g Æggehvidepulver ØKO
35 ml lunken vand
Sådan laver du jordbærsorbet:
1) Opvarm vand og sukker i gryden ved middel varme til alt sukkeret er smeltet
2)Tilsæt farve, aroma og citronsyre og rør det godt sammen
3) Hæld sukkerblandingen i en frostsikret røreskål og stil det i fryseren indtil det er frosset ca. 6-8 timer
4) Tag den frosne sukkerblanding ud af fryseren og lad den tø ca. 5 min. Herefter piskes den hurtigt sammen med håndmikseren
5) Pisk æggehvidepulveret sammen med det lunkne vand så det bliver stift
6) Hæld de stive æggehvider i sukkerblandingen og pisk det sammen
7) Hæld den flydende sorbet i en form og sæt den tilbage i fryseren yderligere 3 timer